Vi hjälper dig upphandla försäkringar som

Vad händer om du som företagare tecknar en försäkringar hos ett försäkringsbolag som sen inte kan fullfölja sina åtagande?

Vi på Försäkringskompassen utvärderar ständigt försäkringsbolagen och analyserar vilka riskmoment som finns i deras struktur.

Som fastighetsägare har man ofta begränsad tid och då kan det vara skönt att lämna över ansvaret så att fastigheterna är rätt försäkrade.

Vi fungerar även som stöd vid alla diskussioner med försäkringsbolagen.

Fordonsförsäkring är ett samlingsnamn på de försäkringar som du kan teckna för dina bilar, lastbilar och maskiner. Som kund hos oss kan ni få hjälp med upphandling av alla typer av fordonsförsäkringar!

Som bostadsrättsförening kan frågorna kring bostadsrättsförsäkring ofta bli många och ibland svåra, då kan det vara skönt att ha en professionell försäkringsförmedlare som kan hjälpa er med alla frågor.

Så kan vi hjälpa er

Ofta när man ska teckna ny försäkring vänder man sig direkt till försäkringsbolagen och då är man endast berättigad till det enskilda försäkringsbolagets priser och utbud. För att slippa detta så måste man kontakta flera olika försäkringsbolag för att sen sitta och värdera och jämföra de olika försäkringsbolagens villkor och priser. Denna process kan vara väldigt tidskrävande och det garanterar dig inga lägre kostnader.

Om du själv väljer att jämföra olika försäkringar ökar risken att du missar något i villkoren och går miste om något som du redan har i din nuvarande försäkring, vilket gör att du i slutänden inte sparar några pengar.

Genom att anlita oss på Försäkringskompassen kan ni spara både tid och pengar. Vi har lång erfarenhet av upphandling av försäkringar och vi sköter hela processen med allt från: Kontakta försäkringsbolagen, jämföra och utvärdera olika försäkringar, göra upphandling av försäkringar och sköta fortsatta kontakter med försäkringsbolagen.

Hur en upphandling kan spara ert företag pengar

När vi gör en upphandling så skickar vi ut förfrågningar till Sveriges ledande försäkringsbolag med de krav och behov ni har. Därefter låter vi försäkringsbolagen lämna prisförslag på de försäkringar ni efterfrågar.

På detta sätt låter vi försäkringsbolagen tävla om dig som kund och eftersom försäkringsbolagen vet hur vi jobbar så tvingar vi dem att lämna sina bästa priser annars har dem inte möjlighet att få dig som kund.

  • Vi börjar med att göra en inventering av företagets verksamhet för att identifiera, analysera och utvärdera de risker som finns.
  • Därefter ger vi er rekommendationer utifrån Ert försäkringsbehov och självrisknivåer.
  • Väljer ni att godkänna de erbjudanden vi har fått från försäkringsbolagen så börjar vi med upphandlingen.
  • Vi ansvarar sen för den fortsatta kontakten mellan Er och Ert försäkringsbolag.
  • Vi hjälper er även i förhandlingar med försäkringsbolaget vid skador.
  • Behöver ni hjälp med försäkringsfrågor vid avtalstecknande med kunder och leverantörer så kan vi även hjälpa er med detta!

Några av försäkringsbolagen som vi jobbar med.

Länsförsäkringar
Trygg Hansa
If
Moderna Försäkringar
Dina Försäkringar
Svedea
Gjensidige
Euro Accident
Folksam

Vill du ha hjälp med upphandling av försäkringar?